Zaključek knjige Kissing Booth 2 je razložen: Netflixova prilagoditev je končno tu

Nadaljevanje je prispelo na Netflix, zato razložimo konec knjige The Kissing Booth 2. Občinstvo lahko opazi nekatere spremembe.Netflix je v preteklih letih izstrelil nekaj pomembnih filmskih draguljev, oboževalci rom-com pa so imeli veliko za nego.Verjetno je eden najbolj zadovoljnih prispel že leta 2018.

Deadman Wonderland sezona 2 datum izida

Seveda govorimo o The Kissing Booth, ki ga je režiral Vince Marcello in v njem igrajo Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney in Molly Ringwald.

V celotnem filmu smo si ogledali, kako se razvijata odnos Elle in Noah ter njeno prijateljstvo z Leejem, vendar je vse delovalo ... dokler nadaljevanje očitno ni prineslo novih težav.Kot se boste zavedali, je zadnji film priredba romana The Kissing Booth 2: Going the Distance, ki ga je napisala Beth Reekles.

Osvetlimo jo, da bo občinstvo lahko primerjalo in primerjalo film in knjigo.

še vedno iz 'The Kissing Booth 2', Komixx EntertainmentRazložen zaključek knjige Kissing Booth 2

Kajne, dojemimo zgodbo, povedano v drugi knjigi.

Osredotočimo se na Elle in Lee, ki sta se združila kot velika prijatelja, medtem ko pritiski vzdrževanja odnosov na daljavo pestijo Elle in Noah.

Odnos naleti na precej zajetne hitrosti v knjigi, največji pa je Levi, novi otrok. Zdi se, da je ujel srca celotne šole, a uganili ste ...Oči ima samo za Elle!

Nato imamo še Amando, Noetovo sošolko, katere prisotnost na njegovih družabnih omrežjih povzroči, da Elle postane sumljiva glede morebitne zveze. Čeprav vztraja, da se vseeno nič ne dogaja, ona vseeno prekine z njim.ime junaka boku no hero academia bakugou

V tem času smo priča postopnemu razcvetu povezave med njo in Levijem, toda stvari se zares poberejo ob zahvalnem dnevu. Elle praznuje z Leejevo družino, medtem ko Noah pripelje Amando, da preživi čas z njegovo.

Ko za Elle vse skupaj postane preveč, se sreča z Levijem in se poljubita. Obstaja pa en velik problem: Noah je videl. Kot poudarja Vrvež , obstaja tudi dejstvo, da sam poljub zanjo ni naredil ničesar, saj ni uspel vžgati iskrice, zaradi česar so stvari spravili na naslednjo stopnjo.

Nato se z Noahom pogovorita in razloži, da sta z Amando strogo prijatelja, zato se spet združita.

Torej, da konec stvari konča, Ellie in Noah spet prideta v romantično zvezo, medtem ko ostajata prijatelja z Levijem. V Berkleyja jo sprejmejo tudi skupaj z Leejem.

Čeprav se to morda zdi vsestranski srečen konec, obstaja občutek, da bo Berkley dokaz popolne preizkušnje njune ljubezni.

V film se navijajo oboževalci

Ni treba posebej poudarjati, da je jasno, da so oboževalci navdušeni nad prihodom nadaljevalnega filma na Netflix.

Je bilo vredno čakati?

Oglejte si izbor tvitov:

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

V drugih novicah je Hashinshin prepovedan Twitch.