Tv

Ali obstaja prihodnost za The Order po preklicu sezone 3?

Netflix je 14. novembra 2020 objavil, da se njihova uspešnica The Order ne bo vrnila za tretjo sezono.Novice so oboževalce pustile brez odgovora na vprašanja, saj nam je osupljiv konec pustil številne nerazrešene zgodbeNeto vrednost bivše žene jeffa bezosa 2020

Toda ali obstaja upanje za 3. sezono The Order kljub odpovedi Netflixa?

The Order sezona 2 | Uradni napovednik | Netflix

BridTV 146 The Order sezona 2 | Uradni napovednik | Netflix https://i.ytimg.com/vi/9W0H0qJPIPQ/hqdefault.jpg 585305 585305 center 13872

Kaj je The Order in zakaj je bil odpovedan pred 3. sezono?

Ukaz je grozljivka dramska oddaja, ki jo je ustvaril Netflix, ki spremlja študenta Jacka Mortona, ko postane del tajne družbe, poskuša maščevati smrt svoje matere in vstopi v svet magije.

Za pretakanje sta na voljo dve sezoni, ki sta izšli marca 2019 in junija 2020 in uspela je doseči 100% na Rotten Tomatoes . Kljub temu uspehu in impresivni udeležbi oboževalcev se je Netflix odločil, da oddaje ne bo podaljšal za tretjo sezono, nekateri pa so ugibali, zakaj je tako.Čeprav Netflix ne objavlja utemeljitev svojih odločitev, Looper je nekaj ugibal . Netflix je leta 2020 odpovedal številne dobre oddaje, vključno z Dark Crystal: Age of Resistance , Spremenjeni ogljik , Družba , in Nisem v redu s tem — kar pomeni, da bi lahko samo izbirali kraje, kjer bi lahko prihranili denar, in menili, da je oddaja preveč niša, da bi pridobila veliko privržencev.

Bolj zanimivo pa je dejstvo, da ima Netflix očitno metodo, ko gre za njihovo novo vsebino: daj oddajam dve sezoni, da najdejo svoj temelj, in če tega niso, zmanjšajo izgube in se osredotočijo na ustvarjanje nečesa novega. To bi lahko bila razlaga za njihov opustitev The Order, le ni dovolj hitro narastel, da bi bil vreden Netflixovega časa, ko bi lahko prešli na drug razvoj.

Red sezona 2

NetflixUstvarjalec naročila ob njegovem preklicu

Varno je reči, da so bili oboževalci razburjeni, ko je bila priznana oddaja odpovedana, in mnogi so se z vprašanji obrnili na ustvarjalca oddaje Dennisa Heatona. Njegov prvi odziv na novico je bila hvaležnost Netflixu in igralcem.

Govorim naprej Twitter po odpovedi je Dennis Heaton dejal: Dve sezoni sem bil počaščen, da sem delal z neverjetno zasedbo in ekipo na The Order for @netflix . To je ena najboljših izkušenj v moji karieri. Žal se ne vračamo, ampak vedno bom cenil spomine in rekvizite, ki sem jih ukradel. Hvala vsem za ogled.

Vendar se je njegova vsebina hitro premaknila v smeri strinjanja z vznemirjenimi oboževalci in oboževalci, ki upajo, in je oboževalcem celo ponudil potencialne točke zapleta in vzbudil upanje za filmsko predelavo zgodbe v prihodnosti:PS – Jack je hotel popolnoma obuditi Alyso od mrtvih, a se je vrnila narobe. Kot, Pet Sematary narobe, je dodal. Verjetno ga ima Zecchia. In cel kup drugih trupel se je vračal z njo.

Seveda si bodo ustvarjalci dela želeli, da se nadaljuje, vendar se ne vsak dan tako jasno pove, da Heatonova odločitev za odpoved oddaje, na veliko olajšanje oboževalcev, ni bila.Red sezona 2

Netflix

Ali lahko oboževalci kaj storijo glede tega?

Čeprav od napovedi o preklicu oddaje ni bilo nobenih pravih posodobitev, obstaja nekaj projektov oboževalcev, ki poskušajo predstavo vrniti. Ni presenetljivo, da tudi Heaton to spodbuja, tudi sprememba biografije njegovega zdaj neaktivnega računa v Preklic naročila ni bila moja odločitev. Obrnite se na Netflix.

Oboževalci so začeli tudi a peticija obnoviti oddajo, ki je v času pisanja zbrala skoraj 10.000 podpisov.

Vedno bo obstajala skupnost oboževalcev in oboževalska dela, kot je fanfiction, ki pomagajo oddajam, kot je The Order, da živimo večno, in seveda bosta dve sezoni, ki sta bili izdani, vedno na voljo za ponovni ogled. Oboževalci morajo le ohraniti upanje in poskušati uživati ​​v tem, kar že imajo.

Kdo ve, morda bo starodavni urok temne magije spodbudil Netflix, da ponovno premisli o prihodnosti sezone 3 The Order?

Red sezona 2

Netflix

kako dolgo sta ti in tiny poročena

Sezoni 1 in 2 The Order sta zdaj na voljo za pretakanje Netflix .

V drugih novicah, 50 Cent's upside down Super Bowl kaskaderski zamah iz Da Cluba poklon memu