Tv

Je Akame ga Kill sezona 2 potrjena? Navijači si še vedno želijo več akcije Night Raid!

Ljubitelje animejev še vedno zanima sezona Akame ga Kill 2, a kako verjetno jo bodo dobili?Manga ima posebno mesto v srcih mnogih.Obstaja širok nabor ikoničnih naslovov, tudi podobnih Zmajeva žoga , Napad na Titan , Naruto , Sailor Moon ... seznam se nadaljuje.Seveda jih je bilo v letu 2010 na površje in pritegniti veliko, pri čemer je bil odličen primer Akame ga Kill. Naslov se prevede v 'Akame Slashes!' serijo je napisal Takahiro, ilustriral pa Tetsuya Tashiro, prvič je prišel leta 2010.

Bralci so se seznanili s svetom mladega vaščana Tatsumija, ki je na poti do prestolnice postal priča korupciji in nepravičnosti v družbi. Tam se pridruži atentatorski skupini Night Raid, ki služi iskanju in vzpostavljanju reda.Prislužil si je predano spremstvo in je bil leta 2014 prilagojen kot anime, a je potrjenih več epizod?

Akame ga Kill!Je Akame ga Kill sezona 2 potrjena?

Ne, Akame ga Kill sezona 2 še ni potrjena.

Vendar je videti neverjetno, da bodo oboževalci iz več razlogov videli, kako se bo anime nadaljeval.

Prvič, prva sezona se je začela predvajati že leta 2015, tako da je že več kot pet let brez konkretnih novic o prenovi.Drugič, če upoštevate izvorni material, sta se manga in anime končala na podoben način, čeprav se usoda nekaterih likov razlikuje. Po drugi strani pa je vredno omeniti, da obstaja manga z imenom Hinowa Ga Crush, ki sledi Akame ga Kill in raziskuje nekatere like. Torej, če si želite več časa z njimi, je tiskanje trenutno najboljša možnost.

Glede na to, da je po dogodkih, raziskanih v seriji, postavljenih več materialov, vedno obstaja verjetnost, da bi lahko videli več epizod, vendar je ob upoštevanju vsega tega resda majhno.Navijači na Twitterju pozivajo Akame ga Kill

Ljubitelji anime že nekaj časa obiskujejo Twitter, da pohvalijo in izrazijo želje za drugo sezono.

Nekateri so optimistični, drugi pa so razočarani nad možnostjo, da ne bi nadaljevali. Oglejte si izbor tvitov:

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

V drugih novicah Split si zasluži obnovo.