'To mi je všeč': Rodrigo Bentancur napoveduje življenje v Tottenhamu pod Contejem

Urugvaj

Fotografija PABLO PORCIUNCULA/POOL/AFP prek Getty ImagesTottenham Hotspur si je zagotovil podpis Rodriga Bentancurja – in pričakuje, da bo izboljšal svojo igro pod vodstvom trenerja Antonia Conteja.Conte si je želel dodati novega vezista v januarskem oknu in številna imena so bila povezana.

Kot so Weston McKennie, Mattias Svanberg in Douglas Luiz so bili povezani s Tottenhamom, a nihče od njih ni prišel.

je zdravnikova predstava odpovedana

Namesto tega se je Fabio Paratici odločil skleniti pogodbo s svojim nekdanjim klubom Juventusom in pripeljati Bentancurja v Tottenham.Ocenjevanje januarskega prestopnega roka vsakega kluba

BridTV 8171 Ocenjevanje januarskega prestopnega roka vsakega kluba 949631 949631 center 13872

Bentancur je bil pomemben igralec pri Juveu, vse odkar ga je Paratici leta 2017 podpisal iz Boce Juniors.

Urugvajskemu asu je bilo dovoljeno oditi zdaj, s Tottenham plača približno 25 milijonov evrov (21 milijonov funtov) za podpis Bentancurja.

re zero sezona 2 datum predvajanja

Medtem ko je Harry Winks rešil svojo kariero v Tottenhamu, je Conte očitno čutil, da potrebuje še eno možnost, da bi izzval Pierra-Emilea Hojbjerga in Oliverja Skippa.Bentancur lahko to popolnoma stori, saj zagotavlja odnos in intenzivnost, ki ju je Conte želel od takih, kot sta Tanguy Ndombele in Dele Alli.

Bentancur je z zadetkom v prvi minuti za Urugvaj proti Venezueli v začetku tega tedna celo pokazal, da lahko vpliva v zadnji tretjini.

Tottenham Hotspur

Fotografija GLYN KIRK/IKIMAGES/AFP prek Getty ImagesBentancur, ki je bil zadnja leta pri Juvu, bo poznal Conteja. Konec koncev je Contejev Inter Milan osvojil naslov Serie A v prejšnji sezoni.

Star Wars Jedi Falen Order dvigniti spire of Mitrull

Navijači Tottenhama bodo upali, da bodo videli velik vpliv Bentancurja, in zdi se, da komaj čaka, da zaigra pod Contejem.Na uradni spletni strani Tottenhama , Bentancur je priznal, da se veseli igranja za tako 'velikega trenerja' v Conteju.

Bentancur je celo napovedal, da se bo izboljšal psihično in kot igralec pod Contejem, češ da mu je ta možnost všeč.

kdaj pride flash na netflix

Veselim se učenja od Antonia Conteja – mislim, da je odličen trener, želi zmagati in pridobi 150 odstotkov svojih igralcev, je dejal Bentancur. Mislim, da se bom zaradi njega še bolj izboljšal, tako psihično kot kot igralec. To mi je všeč in to je zame velika motivacija, je dodal.

MILANO, ITALIJA - 23. JANUAR: Rodrigo Bentancur iz Juventusa na tekmi Serie A med AC Milanom in Juventusom na Stadio Giuseppe Meazza 23. januarja 2022 v Milanu v Italiji. (Foto Jonathan Moscrop/Getty Images)

Fotografija Jonathana Moscropa/Getty Images

V drugih novicah, 'Je vrhunski igralec': Coutinho je navdušil soigralec iz Aston Ville