Kako so videti napovedi premier lige 2016/17 BBC-jevih strokovnjakov

Več zgodb o Arsenalu

{{#articles}}

{{item.title}}

{{item.source.name}}{{/ articles}}

Kako so BBC-jevi nogometni 'strokovnjaki' mislili, da se bo prva četverica Premier lige iztekla v letih 2016/17.Chelsea John Terry iz ekipe Chelsea, Gary Cahill in soigralci slavijo s pokalom po zmagi v premier ligiPred sezono 2016/17 je BBC 33 svojih strokovnjakov, voditeljev, novinarjev in komentatorjev pozval, naj izberejo svoje prve četverice v prvi ligi za prihajajočo kampanjo.koliko sezon povratnega udarca obstaja

V mešanico je bil vmešan tudi super računalnik, prav tako napoved, kje bo na zadnji mizi končal veljavni prvak (takrat) Leicester City.

Igralci Leicester Cityja so videti otoženi Igralci Leicester Cityja so videti otoženiNjihovi odgovori so precej zanimivi in ​​omogočajo dobro branje zdaj, ko poznamo končni izid.

Od vprašanih jih je več kot polovica (18) napovedala, da bo naslov osvojil Manchester City. Še 12 jih je pripadlo Manchester Unitedu, medtem ko so le John Motson, Trevor Sinclair in Steve Wilson pravilno izbrali Chelsea.

imel sem 2, mama mi je dala uganko za 10 dolarjev

Chris Waddle je šel za nekdanji klub Tottenham Hotspur in je bil takrat verjetno zasmehovan, a zdaj ni videti tako neumen.Tottenham Sin Heung-min iz Tottenhama in Danny Rose praznujeta, ko si je Aleksandar Kolarov iz Manchester Cityja zadel avtogol in prvi za Tottenham

Samo Jermaine Jenas, še nekdanji mož Spursa, je napovedal, da bo Tottenham končal na drugem mestu in pravzaprav jih je le 12 uvrstilo med štiri najboljše.

Vsi razen štirih so imeli City bodisi za osvojitev naslova bodisi za drugo mesto. To so bili Jason Mohammad, Jason Roberts, Motson in Waddle. To je zdaj za Motson dve pravilni.Menedžer Manchester Cityja Pep Guardiola Menedžer Manchester Cityja Pep Guardiola

Devet strokovnjakov je Liverpool končalo na četrtem mestu, a bil je le eden, ki se je odločil, da bo Arsenal in Man United izpustil med svoje najboljše štiri, in ta mož je bil Jenas - napovedovanje štirih najboljših ekip je bilo pravilno, vendar v napačnem vrstnem redu. Skupaj z Motsonom verjetno iz tega izhaja z največ zaslugami.Kar zadeva Leicester, je imel vsak izmed njih lisice, da so se uvrstili med prvih deset. Zato je bila napoved Marka Lawrensona o desetem mestu najbližja dejanskemu koncu 12. mesta. Na tej točki je treba poudariti, da jih je Dean Saunders končal na drugem mestu.

Spodaj si podrobneje oglejte njihove napovedi:

višina trumpovega 10-letnega sina
Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

V drugih novicah: 'Slišim danes zjutraj': Jim White deli informacije o igralcih Newcastla in Bruceu