'Bo': Pundit veliko napoveduje o Antoniu Conteju in Danielu Levyju

LONDON, ANGLIJA - 23. JANUAR: Generalni direktor Tottenham Hotspur Daniel Levy pred tekmo Premier League med Chelseajem in Tottenham Hotspurjem na Stamford Bridgeu 23. januarja 2022 v Londonu v Angliji. (Foto Robin Jones/Getty Images)

Fotografija Robin Jones/Getty ImagesDanny Higginbotham je napovedal na Twitter da se bo glavni trener Tottenham Hotspurja Antonio Conte sprl s predsednikom kluba Danielom Levyjem zaradi prestopnih sredstev.Nekdanji branilec Manchester Uniteda je napovedal, ko je gledal, kako je Tottenham trpel 2-0 poraz proti Wolverhampton Wanderers na stadionu Tottenham Hotspur v Premier League v nedeljo.ljubezen tako lepa sezona 2

Volkovi so bili boljša ekipa, kot Spursi so se borili v obrambi in na sredini igrišča.

Kje Football Manager 2022 meni, da bo vaš največji januarski podpis v 5 letih

BridTV 8163 Kje Football Manager 2022 Misli Vaš največji januar Podpis bo v 5 letih 949275 949275 center UCsIwxKQajD9zPQA4SufVXgg Elecspo (Youtube) https://yt3.ggpht.com/a/AATXAJxUznA4lOkmaqkQUT9LEkoByQ5fpNm5IHUYaw=s800-c-k-c0xffffffff-no-rj-mo 13.872

Higginbotham, ki zdaj dela kot strokovnjak za ICM Broadcasting, verjame, da se bo Conte spopadel z Levyjem, saj Tottenham v prestopnih rokih ne porabi veliko.Nekdanji strokovnjak Sky Sports hs je dodal, da misli, da bo nekdanji trener Chelseaja in milanskega Interja Spurse zapustil pred začetkom naslednje sezone.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti LONDON, ANGLIJA - 13. FEBRUARJA: Antonio Conte trener Tottenham Hotspurja med tekmo Premier League med Tottenham Hotspur in Wolverhampton Wanderers na stadionu Tottenham Hotspur 13. februarja 2022 v Londonu, Združeno kraljestvo. (Foto Marc Atkins/Getty Images)

Fotografija Marc Atkins/Getty ImagesBi lahko Antonio Conte razočaran nad Danielom Levyjem?

Po našem mnenju bi morali navijači Tottenhama ostati mirni in ne skrbeti preveč, da bo Conte odšel ob koncu sezone.

Sam glavni trener Spurs je izrazil razočaranje nad tem, kako je bilo stvari, vendar je trdil, da se ne bo nič spremenilo čez noč.

Conte je dejal, da gre pri Tottenhamu za postopen proces.kako pridobiti filter snapchat metulja

Zdaj po našem mnenju to nakazuje, da italijanski taktik ne želi kmalu oditi.

Seveda si bo Conte želel, da se Tottenham kmalu spopade z velikimi trofejami, vendar bo tudi spoznal, da trenutna ekipa ni na ravni Chelseaja, Manchester Cityja ali Liverpoola.V drugih novicah, Je Everton že kdaj izpadel?