'Odličen talent': Conte pripoveduje navijačem Tottenhama o njihovem 21-letniku

ENFIELD, ANGLIJA - 31. JANUAR: Novi podpis Tottenham Hotspur Dejan Kulusevski pozira za fotografijo v Tottenham Hotspur Training Center 31. januarja 2022 v Enfieldu v Angliji. (Fotografija Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC prek Getty Images)

Fotografija Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC prek Getty ImagesGlavni trener Tottenham Hotspurja Antonio Conte je navdušen nad Dejanom Kulusevskim Nogomet.London .Conte je dejal, da je Kulusevski, ki lahko deluje kot krilni igralec ali kot vezist, velik talent, in dodal, da je zdaj pripravljen igrati za Tottenham.

Tottenham se bo v soboto v pokalu FA pomeril z Brightonom in Hove Albionom na stadionu Tottenham Hotspur.

Kje Football Manager 2022 meni, da bo vaš največji januarski podpis v 5 letih

BridTV 8163 Kje Football Manager 2022 Misli Vaš največji januar Podpis bo v 5 letih 949275 949275 center UCsIwxKQajD9zPQA4SufVXgg Elecspo (Youtube) https://yt3.ggpht.com/a/AATXAJxUznA4lOkmaqkQUT9LEkoByQ5fpNm5IHUYaw=s800-c-k-c0xffffffff-no-rj-mo 13.872

Conte je opisal, kaj dela 21-letnega švedskega mednarodnega krilnega igralca Kulusevskega tako posebnega.draga v razporedu izdaj franxx

Šef Tottenhama je še dodal, da je Rodrigo Bentancur na voljo za svojo ekipo ta konec tedna.

kaj se je zgodilo catherine na havajih pet o

Vezist Bentancur se je v januarskem prestopnem roku s stalnim dogovorom pridružil Spursom iz Juventusa.

Kulusevski se je v Tottenham preselil na posojo iz italijanskega in evropskega velikana Juventusa.LONDON, ANGLIJA - 23. JANUARJA: Antonio Conte, trener Tottenham Hotspur se odzove med tekmo Premier League med Chelseajem in Tottenham Hotspurjem na Stamford Bridgeu 23. januarja 2022 v Londonu v Angliji. (Foto Clive Mason/Getty Images)

Foto: Clive Mason/Getty Images

Antonio Conte o Dejanu Kuluševskem

Conte je povedal Nogomet.London : Igralca sta v formi in zaradi tega sta jutri na voljo, zagotovo začeti igro ni prav, ker morata nekaj časa delati z ekipo.

Trener Tottenhama je dodal: Glede Kulusevskega je dober igralec, je zelo mlad, je velik talent in lahko igra kot številka 10 z napadalci, a hkrati ima potencial, da igra krilnega branilca. desno, ima dobro kakovost. Rad napada, dober je v igri ena proti ena, da ustvari priložnosti za soigralce. Dober podpis za nas.Razburljivo za navijače Tottenham Hotspurja

Po našem mnenju bi morali Contejevi komentarji o Kulusevskem navdušiti navijače Tottenhama.

Jasno je, da glavni trener Tottenhama 21-letnika visoko ocenjuje.Spodbudno je tudi, da Conte pravi, da lahko Kulusevski igra kot številka 10 ali kot krilni branilec.

gospod smith je imel štiri hčere, vsaka ima po eno

Tottenham od odhoda Christiana Eriksena v resnici ni imel prave številke 10.

In vemo, kako Conte rad se igra s krilnimi hrbti.