Oboževalci mislijo, da je Paige Lorenze dekle Morgana Wallena po posnetku IG

Očitno ljubezensko življenje Morgana Wallena je vzbudilo zanimanje med oboževalci, potem ko so naleteli na njegovo najnovejšo zgodbo na Instagramu s Paige Lorenze.Paige je bila prej v novicah zanjo odnos z Armiejem Hammerjem.Medtem je country pevec svoje zasebno življenje skrival stran od medijev, potem ko je leta 2020 razkril, da ima otrok s svojo nekdanjo punco.JIMMY KIMMEL V ŽIVO! -

JIMMY KIMMEL V ŽIVO! – Jimmy Kimmel v živo! na sporedu vsak teden ob 23.35. EDT in vključuje raznoliko skupino gostov, ki vključuje slavne osebnosti, športnike, glasbene izvajalce, komike in ljudi, ki jih zanimajo, skupaj s komedijskimi deli in hišnim bendom. Med gosti torek, 24. septembra, so bili Billy Bob Thornton (Goliath), Allison Tolman (Emergence) in glasbeni gost Morgan Wallen. (Randy Holmes/ABC preko Getty Images) MORGAN WALLEN

Morgan Wallen je objavila sliko s Paige Lorenze

V četrtek, 27. januarja 2020, je Morgan delil a skupinska slika na Instagramu ki se zdi posneta ob Paigeinem rojstnem dnevu.Prekrivno besedilo na njem je pisalo, VEČERJA Z NEKAJMI MOJIMI LJUBLJENIMI, čemur je sledilo: VESEL ROJSTNI DAN PAIGE.

je napad na titan na netflixu

Pevec na svoji sliki ni omenil nikogar, razen Instagram modela.

Paige na skupinski fotografiji stoji poleg Morgana, medtem ko se pevka široko nasmehne za okvir.Paige pa ni delila nobene slike s svojega rojstnega dne, je pa pokazala nekaj daril, ki jih je prejela, v svoji Instagram zgodbe.

@morganwallen, Instagram

Oboževalci menijo, da se manekenka in pevec hodita

Potrebna je bila le ena slika Paige in Morgan skupaj, da so oboževalci domnevali, da se med njima nekaj kuha.Mnogi so se oglasili na Twitterju, da bi razpravljali o istem.

eno je tvitnil : Če rečem zdaj, Paige Lorenz in Morgan Wallen se dobivata (in sem neverjetno ljubosumen).kako se konča 8. sezona dexterja

drugega je rekel : Morgan Wallen in Paige Lorenze, Chris Evans hodi s 24-letnico, prosim, tega ne morem storiti.

En uporabnik Twitterja, ki je bil sprva presenečen, ko ju je videl skupaj, komentiral : Vsekakor bi to dvoje zagotovo poslal.

HITC se je obrnil na Morgan in Paige za komentar govoric. Vendar se v času objave še niso odzvali.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Tukaj je tisto, kar vemo o Paige

Paige je manekenka in vplivna oseba na Instagramu.

Po navedbah Sonce , se je rodila v Guilfordu v Connecticutu leta 1998. Rojstni dan praznuje 26. januarja.

Paige je diplomirala na Parsons School of Design v New Yorku.

Opredeljuje se kot Novoangličanka Instagram. Njena biografija še navaja: upokojeni smučarski dirkač, diplomant Parsonsa, zdaj ustvarjalec.

Paige je ustanoviteljica spletne blagovne znamke oblačil Mlečno dekle .

Opis na Instagram strani podjetja pravi: 2 $ od vsakega naročila bosta šla v New England Farmers Union, ki deluje za zaščito gospodarske blaginje in kakovosti življenja družinskih kmetov.

Annette | Uradni napovednik | Amazon Prime

BridTV 8077 Annette | Uradni napovednik | Amazon Prime https://i.ytimg.com/vi/wC4yb2wRFOg/hqdefault.jpg 947010 947010 center 13872

V drugih novicah, 18 odstavkov za veselo valentinovo, ki jih lahko delite s svojim dekletom