Fabrizio Romano ima dobre novice za navijače Liverpoola glede Salahove pogodbe

KIRKBY, ANGLIJA - 30. DECEMBER: (SOCE VEN. SONCE V NEDELJO VEN) Mohamed Salah iz Liverpoola v AXA Training Center 30. decembra 2021 v Kirkbyju v Angliji. (Fotografija John Powell/Liverpool FC prek Getty Images)

Fotografija John Powell/Liverpool FC prek Getty ImagesO pogodbi Mohameda Salaha v Liverpoolu v zadnjem času ni bilo veliko napisanega.29-letnik ostaja sklenjen z Liverpoolom do poletja 2023.Ker je Salah najboljši igralec rdečih, seveda obstaja pritisk na klub z Anfielda, da ga poveže.

nekdanji policist je izgubil hišno uganko

Liverpool si mora še zagotoviti preostanek Salahovih vrhunskih let.Italijanski novinar Fabrizio Romano ima o tem nekaj pozitivnih novic.

seinfeld živimo v družbi

Največja ZVEZDA, ki jo vaš klub poskuša podpisati ta mesec

Čeprav do preboja v pogajanjih med Egipčanom in njegovim klubom še ni prišlo, je Romano razkril Anfield Watch da igralec ljubi življenje na Merseysideu in je 'pripravljen ostati'.

Dejal je: Zadovoljen je z življenjem v Liverpoolu, s klubom, z Jurgenom Kloppom in s soigralci, zato je pripravljen ostati v Liverpoolu. Liverpool želi obdržati tudi Mo Salaha, saj je ključni igralec.Dobre novice?

Vsekakor ja.

Če bi bil Salah nezadovoljen pri Liverpoolu in bi imel do obstoječega dogovora še 18 mesecev, bi bila situacija tako zlovešča.

Vendar pa je ideja, da je pod Jurgenom Kloppom dovolj srečen, zelo obetavna.koliko bonbonov je potrebnih za razvoj magikarpa pri igranju pokémon go?

To kaže, da žoga ostane na igrišču Liverpoola in zagotovo bodo morali plačati, da ga obdržijo.

V resnici mu ne morejo plačati, kar hoče, saj noben igralec ni večji od kluba.Lahko pa ga udobno naredijo za najbolje plačanega nogometaša Reds vseh časov, tudi če je to manj od njegovih prijavljenih zahtev, ki se gibljejo od 300.000 funtov na teden do 500.000 funtov, odvisno od poročila.

kako igrati s prijateljem pokemon go
LEICESTER, ANGLIJA - 28. DECEMBER: Mohamedu Salahu iz Liverpoola je enajstmetrovko ubranil Kasper Schmeichel iz Leicester Cityja (ni na sliki) med tekmo Premier League med Leicester Cityjem in Liverpoolom na stadionu King Power 28. decembra 2021 v Leicesteru v Angliji. (Foto Laurence Griffiths/Getty Images)

Fotografija Laurence Griffiths/Getty Images

V drugih novicah, 7-mestni Arsenalov cilj na Instagramu potrjuje, da gre na preprogo