Edu je sklenil dogovor, da bi Arsenalu prinesel asa za 33,5 milijona funtov, vendar je hierarhija topničarjev odložila veto

STADIO GIUSEPPE MEAZZA, MILANO, ITALIJA - 23.1.2022: Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo iz ekipe Juventus Fc v akciji med tekmo Serie A med Ac Milan in Juventus Fc. Tekma se konča z izidom 0-0. (Foto Marco Canoniero/LightRocket prek Getty Images)

Fotografija Marco Canoniero/LightRocket prek Getty ImagesTehnični direktor Arsenala Edu se je končno strinjal s podpisom vezista Juventusa Arthurja Mela - le da so drugi v klubu zavrnili sklenitev dogovora.To je po poročanju The Athletic , ki trdijo, da je malo verjetno, da bi Arthur podpisal za Arsenal pred ponedeljkovim prestopnim rokom.

ali je narobe pobirati dekleta v ječi, sezona 3, datum izdaje

Arthur je bil glavna tarča Arsenala v smislu dodajanja novega vezista, Edu pa je obupno želel dodati svojega rojaka.

Navedeno je, da je Edu končno dosegel dogovor o dogovoru s športnim direktorjem Juventusa Federico Cherubini.Po dogovoru bi Arthur odšel v Arsenal na posojo za 18 mesecev z možnostjo nakupa za približno 40 milijonov evrov (33,5 milijona funtov).

Watford najema Roya Hodgsona je šala.

BridTV 8028 Watford Najem Roya Hodgsona je šala. 946247 946247 center 13872

Ko pa je Edu to predstavil preostalim članom hierarhije Arsenala, niso bili tako navdušeni in zdi se, da so dali veto na dogovor.

To bo veliko razočaranje za Arthurja, ki se je že nekaj tednov želel pridružiti Arsenalu po poročanju Daily Maila .Ker je v tej sezoni pod vodstvom Massimiliana Allegrija začel le štiri prvenstvene tekme, je bil Arthur navidez pripravljen na veliko večjo vlogo pri Arsenalu.

Dodajte še to trajno možnost in Arthur je bil verjetno navdušen, da je šel in vplival tam, kjer ga bodo morda ljubili.

Na žalost zanj zdaj kaže, da se dogovor ne bo zgodil, in Edu bo zagotovo razočaran, ker bo tedne porabil za ta dogovor samo zato, da bi drugi okoli njega rekli ne.STADIO GIUSEPPE MEAZZA, MILANO, ITALIJA - 23.1.2022: Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo iz ekipe Juventus Fc med ogrevanjem pred tekmo Serie A med Ac Milan in Juventus Fc. Tekma se konča z izidom 0-0. (Foto Marco Canoniero/LightRocket prek Getty Images)

Fotografija Marco Canoniero/LightRocket prek Getty Images

Torej, kam gre Arsenal od tu?Thomas Partey se je vsaj vrnil s Afriškega pokala narodov, a Arsenal še vedno nima globoko ležečega igralca, kot je Arthur.

Granit Xhaka, Albert Sambi Lokonga in – sčasoma – Mohamed Elneny bodo možnosti v strojnici do poletja.

To pa ne pomaga pri Arsenalovem primeru za najboljše štiri, Edu pa bo zagotovo pozorno spremljal Arthurjevo situacijo, preden bo to poletje lahko ponovno spodbudil selitev.

Drugi cilji bi se lahko pojavili v prihodnjih dneh, a Arsenal ga zapušča zelo, zelo pozno.

ALLIANZ STADIUM, TURIN, ITALIJA - 2022/01/18: Arthur Melo iz Juventus FC v akciji med nogometno tekmo Coppa Italia med Juventus FC in UC Sampdoria. Juventus FC je premagal UC Sampdoria s 4-1. (Fotografija Nicolò Campo/LightRocket prek Getty Images)

Fotografija Nicolò Campo/LightRocket prek Getty Images

najhitrejši način za gojenje čokoladnih čudnih kovancev

V drugih novicah, Antonio Conte pravi, da ima Tottenham 'vrhunskega, vrhunskega igralca', ki na treningih kaže veliko 'zavezanost'