Klub je morda po podpisu igralca Arsenala naredil katastrofalno napako

BARCELONA, ŠPANIJA - 4. AVGUSTA: Pierre Emerick Aubameyang iz Arsenala med klubsko prijateljsko tekmo FC Barcelona proti Arsenalu na Camp Nou 4. avgusta 2019 v Barceloni v Španiji (fotografija Erwin Spek/Soccrates/Getty Images)

Fotografija Erwin Spek/Soccrates/Getty ImagesFC Barcelona bi lahko izpustil Pierra-Emericka Aubameyanga iz evropske lige UEFA, katalonska stran pa bi lahko prijavila le tri nove igralce za tekmovanje.Po poročanju Athletic , bo moštvo La Lige za naslednjo fazo tekmovanja moralo enega od svojih štirih januarskih podpisov izpustiti iz ekipe v evropski ligi. Barcelona je pripeljala Ferrana Torresa, Danija Alvesa in Adama Traoreja, Aubameyang pa je prišel na dan roka.Medtem ko bo ekipa Xavija Hernandeza v redu, da uporabi vse štiri igralce v La Ligi, bi liga Europa lahko bila najboljši strelec Barcelone pri kvalifikacijah za UEFA Ligo prvakov v naslednji sezoni. In izpustitev enega od štirih prej omenjenih imen bi lahko bila uničujoča.

Glede na poročilo so bile napadalne možnosti Barcelone že pred prihodom Aubameyanga dokaj solidne, kar pomeni, da bi nekdanji napadalec Arsenala lahko izostal iz evropske reprezentance, ki naj bi bila predložena nocoj.FM napoveduje vrnitev Christiana Eriksena! Simulacija Football Manager 2022

BridTV 8041 FM napoveduje vrnitev Christiana Eriksena! Football Manager 2022 Simulation 946404 946404 center UCsIwxKQajD9zPQA4SufVXgg Elecspo (Youtube) https://yt3.ggpht.com/a/AATXAJxUznA4lOkmaqkQUT9LEkoBy5Uff0jpwxNm-10ff-0-0-0-2-00-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-00-00-00

Če bi Barcelona potegnila sprožilec gabonskega reprezentanta, to ne bi bilo prvič, da je Aubameyang izpadel iz ekipe v evropski ligi.

Napadalec ni mogel biti registriran v Arsenalu, potem ko se je takrat preselil iz Borussije Dortmund po pravilih UEFA, kar je igralcu onemogočalo, da bi zastopal dva različna kluba v isti sezoni v tekmovanjih UEFA, zakon, ki je bil od takrat spremenjen.

Pravzaprav je malo verjetno, kateri igralec bo izključen iz ekipe Barcelone. Vendar bi lahko bila katastrofalna napaka katalonske strani, če bi Aubameyanga izključili le nekaj dni po podpisu iz Arsenala.Aubameyang bi lahko Barcelono spustil v evropsko slavo, če bi bil registriran

MANCHESTER, ANGLIJA - 2. DECEMBER: Pierre-Emerick Aubameyang iz Arsenala nosi naramni trak, da bi izkazal podporo kampanji Rainbow Laces med tekmo Premier League med Manchester Unitedom in Arsenalom na Old Traffordu 2. decembra 2021 v Manchestru v Angliji. (Foto Shaun Botterill/Getty Images)

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

srečal človeka na londonskem mostu odgovor na uganko

Ta incident je le zadnji v knjigi šal, ki je FC Barcelona, ​​a če ima Xavi resnično odločenost, da bo v tej sezoni zmagal v ligi Europa, bo moral Aubameyang vključiti v ekipo.

Napadalec je bil preizkušen strelec v tekmovanju z Arsenalom, pri čemer je imel napadalec ključno vlogo pri napredovanju topničarjev v finale leta 2019 pod vodstvom Unaija Emeryja. Za Barcelono bi lahko Aubameyang poskrbel za podobno junaštvo za moštvo La Lige.V drugih novicah, Poročilo: Klub se že pogovarja s Tottenhamom o podaljšanju igralčeve posoje za 2022-23