Klubska legenda poziva Tottenham, naj podpiše 'res nadarjenega' angleškega reprezentanta

LONDON, ANGLIJA - 30. OKTOBRA: Jesse Lingard iz Manchester Uniteda v akciji s Cristianom Romerom iz Tottenham Hotspurja med tekmo Premier League med Tottenham Hotspur in Manchester United na stadionu Tottenham Hotspur 30. oktobra 2021 v Londonu v Angliji. (Foto Matthew Peters/Manchester United prek Getty Images)

Fotografija Matthew Peters/Manchester United prek Getty ImagesClive Allen je pozval Tottenham, naj podpiše 'res nadarjenega' Jesseja Lingarda iz Manchester Uniteda. kot je povedal za talkSPORT.Legenda Tottenhama meni, da Antonio Conte išče to kreativno injekcijo sredi parka in je podprl Lingarda kot možnega podpisa.

RONALDO MORA PRENEHATI cviliti.

BridTV 7768 RONALDO MORA PRENEHATI cviliti. 940027 940027 center 13872

Januarja lani se je Lingard z Old Trafforda preselil v West Ham in pomagal ekipi Davida Moyesa zagotoviti nogomet v evropski ligi.

Odkar se je vrnil v Manchester United, je Lingard še dodatno razočaran zaradi pomanjkanja igralnega časa na Old Traffordu.kako pridobiti ea access ps4

Angleški reprezentant je še vedno v svojem otroškem klubu, a če želi ostati v načrtih Garetha Southgatea, ki se odpravlja na svetovno prvenstvo v Katarju, se mora preseliti in igrati redni nogomet.

Prehod v Spurse bi bil za vse strani koristna situacija in Allen bi rad, da se dogovor zgodi.

Mislim, da je bil, ko je prišel v West Ham, izjemen, je dejal Allen. Res nadarjen igralec.Trenutno Spursi iščejo injekcijo kreativnosti na tem področju sredine igrišča.

naslednja epizoda mojega hero academia

Harry Kane je videti nekoliko razočaran zaradi pomanjkanja priložnosti, ustvarjenih zanj, zato bi bil nekdo od Lingardovih lastnosti čudovit dodatek.

LONDON, ANGLIJA - 18. NOVEMBER: Harry Kane iz Anglije in Jesse Lingard iz Anglije slavita zmagoviti gol na tekmi skupine A lige narodov UEFA med Anglijo in Hrvaško na stadionu Wembley 18. novembra 2018 v Londonu v Združenem kraljestvu. (Fotografija Mark Leech/Offside/Getty Images)

Fotografija Mark Leech/Offside/Getty ImagesGlede na to, da je Lingard prišel skozi vrste Manchester Uniteda, takšnemu igralcu ni lahko oditi zaradi čustvene navezanosti.

Toda Lingard ni bil del zadnje angleške reprezentance in v resnici ne bo šel naprej, če bo ostal na Old Traffordu.Znaki ne kažejo, da se bo njegov čas igre spremenil, zato mora zdaj razmišljati o svoji prihodnosti.

Odkar je Christian Eriksen zapustil severni London, Spursi vpijejo po tej ustvarjalni energiji v svoji napadalni tretjini in nekdo, kot je Lingard, bi to zagotovil.

ali bo 2 sezona obljubljene neverlande

Pa ne samo to, dvignil bi razpoloženje in igro nekoga, kot je njegov reprezentančni soigralec Harry Kane.

V drugih novicah, 'Neverjetno je': Liverpool je nasprotnik v ligi prvakov pohvalil za dva 'neverjetna' podpisa