Tv

Sezona 4 Chi: razkritje statusa podaljšanja oddaje in potencialni datum izdaje

Po briljantni tretji sezoni se oboževalci The Chi sprašujejo, ali in kdaj se bo serija vrnila s sezono 4.Z izvrstnim pripovedovanjem zgodb in trdnim razvojem značajev ni presenetljivo, da je bila hit-dramska serija Showtime 'The Chi' hit tako kritikov kot gledalcev.boku no hero academia nova sezona

Ko pa se je prejšnji mesec končala sezona 3, so se pojavile govorice, da je prihodnost serije v dvomih po rahlem padcu gledanosti.Torej, bo četrta sezona filma The Chi in če bo, kdaj lahko oboževalci pričakujejo njegovo premiero?

Ali bo sezona 4 The Chi?

Da, raznolikost poročali v začetku septembra, da je serijo že četrto sezono Showtime obnovil.Obstajali so pomisleki, da bi lahko serijo po a pomembno zmanjšanje tako gledanosti kot gledalcev po premieri 2. sezone.

Na srečo je sezona 3 The Chi pravzaprav doživela rahlo rast tako glede gledanosti kot gledanosti v primerjavi z 2. sezono. Ne samo, da je to dokaz, da serija še vedno ohranja predano in zvesto bazo oboževalcev, temveč tudi to, da Showtime tudi sami verjamejo v oddajo naprej.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Sezona Chi 4: Datum izdaje ...

  • V času pisanja uradni datum izida sezone 4 Chi ni bil potrjen, vendar pričakujemo, da bo premiera jeseni 2021.

Čeprav uradnega okna za izdajo četrte sezone Showtime še ni razkril, lahko na podlagi produkcije predvidimo potencialni datum izdaje cikel prejšnjih obrokov.

1. sezona premierno v oddaji Showtime januarja 2018, sezona 2 aprila 2019 in sezona 3 junija 2020. Če predpostavimo, da bo tudi sezona 4 delovala po (približno) 14-mesečnem urniku izdaj, bi to premiero postavilo oktobra 2021.

kdaj izide hitman za xbox one

Ker pandemija koronavirusa še vedno zamuja s televizijskimi projekti po vsej državi, moramo upoštevati, da bi lahko proizvodnja v 4. sezoni še vedno zamujala.Takoj, ko bomo potrdili več informacij, vam bomo prinesli posodobitve.

V drugih novicah Vincenzo 11. epizoda: Datum in čas izida Netflixove uspešnice K-drama!