Bad Boys 3 napovedna pesem: Ikonski, nostalgični Bad Boys For Life ujame duh nadaljevanja!

Zdi se, da je eden od filmov, ki jih je treba obiskati leta 2020, končno vzel glavo.'S srcem bom prodrl v dušo tega človeka.'Nazaj je in pravzaprav je napovednik vse prej kot slab. Ko pogledamo devetdeseta leta, izstopa 1995 kot posebno čudovito leto za kino. Imeli ste Martina Scorseseja igralnica , Davida Fincherja Sedem in Michael Mann's Vročina osupljive množice, pa tudi manjši filmi, kot je Richard Linklater Pred sončnim vzhodom in Larryja Clarka Otroci ustvarjanje valov na indie sceni.

Ni ravno Vročina , ampak Michael Bay's Slabi fantje isto leto izstopa kot temeljito prijeten in ikoničen delček adrenalinskega akcijskega kina. Will Smith in Martin Lawrence sta se izkazala za karizmatična prijatelja in policaja; osem let kasneje je Michael vrnil fante v eksplozivnem nadaljevanju, leta 2003 Bad Boys II .

Po letih in letih se je zdelo, kot da tretjina v franšizi ne bi nikoli izstopila, a na srečo oboževalcev se je vrnila z udarcem.kdaj bo sneg na gta 5

Martin Lawrence in Will Smith sta vpila med seboj, ko sta držala mitraljeze, da bi se branili v prizoru iz filma

Slabi fantje za življenje

Tretji obrok v vplivnem Slabi fantje serija je primerno naslovljena Bad Boys For Life. Ob ogledu izdaje januarja 2020 je jasno, da se Will in Martin preprosto nista bila pripravljena posloviti od življenja slabega fanta, saj sta franšizo obudila neverjetnih sedemnajst let po prejšnjem vstopu.Navijači so bili sprva dvomljivi zaradi odsotnosti Michaela Baya na režiserskem stolčku - tokrat jo vodita Adil El Arbi in Bilall Fallah, ki sta pred tem delala na Črna , Slika in 2018 Patser . Ko so začele prihajati napovedi, so bili oboževalci nekoliko dvomljivi in ​​menili so, da tretji morda ne bo ujel duha svojih predhodnikov.

Zdaj, ko je prikolica prišla, se je skrb močno poslabšala. Videti je kot popolna eksplozija, pri čemer so osrednje zvezde spet v akciji in kažejo svojo vzdržljivo komično kemijo. V komičnem dragulju Edgarja Wrighta Vroče Fuzz , Danny v neverici vpraša Nicholasa: 'Nisi videl Bad Boys II ? ' No, pridi 2020, oboževalci bi lahko rekli enako kot tretji…

Bad Boys 3 napovedna pesem

Dolgo pričakovani napovednik filma Bad Boys For Life vsebuje kul mešanico ikoničnega reza 'Bad Boys' skupine Inner Circle in 'Bad Boy For Life' Diddyja s Black Robom in Markom Curryjem.

ki poje novo reklamo za mcdonalds

Iskreno, besedilo 'slabi fantje, slabi fantje, kaj boste počeli?' so postali sinonim za serijo in smešno je videti, da napovednik na koncu postreže z malo samozavedno parodijo. Potem ko naslov razkrije dominanten zaslon, smo zatekli detektiva Mikea Lowreyja in Marcusa Burnetta, ki nadležno strmijo v tri častnike, ki pojejo pesem.'Hej, hej, hej, nu-uh, ne, nikoli, nikoli več tega ne boste storili,' bumlja Mike (Will Smith). To je smešen majhen trenutek in ti trije liki so v bistvu občinstvo na tej točki, ki se skrivajo Slabi fantje 'Vrnitev in praznovanje s progo.

koliko denarja zasluži bill gates vsako uro

Ob tako veliki komediji je upanje večje kot kdaj koli prej, da bo trilogija zagrmela.

Diddy nostalgija!

Ko obudite franšizo, ki je skoraj dve desetletji mirovala, nostalgija obljublja, da bo igrala ključno vlogo pri določanju uspeha.

Nostalgija se v zadnjem času zdi še bolj pomembna - ne glejte dlje kot Neznanke - in napovednik je moral navijače spodbuditi, da se spomnijo, česa Slabi fantje 'Vrnitev je pomenila že leta 2003. Še danes izstopa s svojim krogličnim pristopom do akcijskega spektakla, ki daje prednost zabavi kot karkoli drugega in ima svoj devetdeseti vpliv kot krona krogel. Vrne nas k podobnim Resnične laži , Z zrakom, Point Break in druge okoliške klasike desetletja.

Z vstopom z Diddyjevim 'Bad Boy For Life' z albuma 2001 Saga se nadaljuje , besedila, kot sta »ne moremo se ustaviti« in »še vedno smo tu«, popolnoma zaokrožajo držo tega nadaljevanja, hkrati pa nas prenašajo v enostavnejši čas za žanr. Lahko bi šli z novim hitom, a prav tako ne bi šlo. V bistvu pravimo, da je to precej najboljše delo, ki so ga lahko opravili s prvim napovednikom. Sprva se je zdelo, da bi to lahko preskočili, a ko nas popeljemo nazaj, se skoraj proda kot film o dogodkih, ki ga je treba videti - potovanje po spominskem pasu z ugodnostmi današnje tehnologije, ki jim je na voljo. Resnično slabi fantje.

V drugih novicah, ali je prav, da so prepovedali ta oglas Dairylea?