Arteta misli, da lahko zastrašujočo tarčo Arsenala v višini 53 milijonov funtov še izboljša

Tako meni trener Arsenala Mikel Arteta Mihajlo Mudrik ima strašljiv potencial in verjame, da lahko krilo Šahtarja iz Donecka naredi še boljšega, po besedah ​​novinarja Bena Jacobsa .vstopiš v uganko o sobi dr. doolittlesa

Novinar CBS Sports je na Twitterju poročal, da je šef Arsenala Arteta oboževalec Mudryka in da Španec meni, da obstaja prostor, da ukrajinskega reprezentanta spremeni v bolj vsestranskega krilnega igralca.Jacobs je trdil, da je Arsenal med klubi, ki želijo podpisati 21-letnega krilnega igralca, ki ga njegov klub Šahtar ocenjuje na 60 milijonov evrov (53 milijonov funtov).

Jacobsove tvite lahko preberete spodaj.

kdaj se vrne chi leta 2020
 Arzenal Mykhaila Mudryka
Fotografija PressFocus/MB Media/Getty Images

Stališče Mikela Artete o krilnem igralcu Arsenala Mykhailu Mudryku

Razburljivo

Po našem mnenju bi bil Mykhailo Mudryk zelo dober podpis za Arsenal in bi topničarje naredil še bolj razburljive in močnejše v napadu.To, da si Arteta domnevno želi krila na stadionu Emirates, kaže, kako zelo ga ima Španec res rad.

Mudryk je dosegel štiri gole na sedmih tekmah ukrajinske Premier League in dosegel tri gole in dve podaji na šestih tekmah UEFA Lige prvakov za Šahtar do zdaj v tej sezoni.

Arsenal je v tej sezoni v tekmi za naslov prvaka v Premier ligi in Mudryk bi povečal njihove možnosti.Med drugimi novicami, 'Razumem, da sem blizu': Novinar deli obetavno novost za navijače Liverpoola

kaj je izziv ledene kocke