Po ponudbi Newcastla v vrednosti 25 milijonov funtov predsednik odločno ukrepa glede prihodnosti zvezdnika

STADIO OLIMPICO, TORINO, ITALIJA - 2022/01/10: Gleison Bremer iz Torino Fc v akciji med tekmo Serie A med Torino Fc in Acf Fiorentino. Torino Fc je zmagal s 4-0 nad Acf Fiorentino. (Foto Marco Canoniero/LightRocket prek Getty Images)

Fotografija Marco Canoniero/LightRocket prek Getty ImagesTorino naj bi Eddieju Howeju odrekel obrambno prestopno tarčo, saj bo ekipa iz Serie A Gleisonu Bremerju podpisala novo pogodbo, potem ko je takoj zavrnila ponudbo Newcastle Uniteda.To je glede na Tuttosport , ki poroča, da bo Il Toro potrojil Bremerjevo plačo, da bo sredinski polčas ostal v Torinu. Brazilec je ta mesec, potem ko je v tej sezoni v italijanskem najvišjem razredu ponudil vzvišeno formo.

Bremer se je pomeril z največjimi imeni v diviziji in je izšel z odličnimi barvami. Še posebej je navdušil v ponedeljek zvečer, ko je Torino premagal Fiorentino s 4:0 in izključil najboljšega strelca lige s 16 goli Dušana Vlahovića.

STADIO OLIMPICO GRANDE TORINO, TURIN, ITALIJA - 2022/01/10: Gleison Bremer iz Torino FC se pomeri za žogo z Dušanom Vlahovičem (R) iz ACF Fiorentine med nogometno tekmo Serie A med Torino FC in ACF Fiorentina. Torino je zmagal s 4:0 nad ACF Fiorentino. (Fotografija Nicolò Campo/LightRocket prek Getty Images)

Fotografija Nicolò Campo/LightRocket prek Getty ImagesNewcastle je zdaj med klubi, ki želijo zvabiti Bremerja iz Torina v januarskem prestopnem roku. Toda predsednik Il Toro Urbano Cairo je zavrnil njihovo ponudbo v vrednosti 30 milijonov evrov (25 milijonov funtov).

Kaj se dogaja v Malagi?

Zdaj je Bremerjeva nova pogodba neizbežna, Kairo pa je odločilen pri zaklepanju prihodnosti 24-letnika. Njegov trenutni dogovor se izteče leta 2023, vendar se bo podaljšal za eno leto, Torino pa bo obdržal možnost za dodatnih 12 mesecev.

Torino bo zavrnil prestop Newcastla z novo pogodbo z Bremerjem

Torino ima le še nekaj majhnih zadnjih ovir, ki jih je treba premagati z Bremerjevo pogodbo, da bi končali prestopne upe Newcastla. Imajo sklenjen pomemben dogovor, po katerem bo po obdavčitvi zaslužil 2 milijona evrov na leto (32 tisoč funtov na teden), kar je trikrat večja od njegove trenutne plače.Potrditev podaljšanja pogodbe naj bi prišla najkasneje do konca januarja. Poleg tega bo 200 tisoč evrov (167 tisoč funtov) njegove plače verjetno sestavljenih iz bonusov, ki jih je mogoče doseči.

kako pridobiti oskrbo emoji facebook
STADIO GIUSEPPE MEAZZA, MILANO, ITALIJA - 22.12.2021: Alexis Sanchez (R) iz FC Internazionale je izzval Gleison Bremer iz Torino FC med nogometno tekmo Serie A med FC Internazionale in Torino FC. FC Internazionale je premagal Torino FC z 1:0. (Foto Nicolò Campo / LightRocket prek Getty Images)

Fotografija Nicolò Campo/LightRocket prek Getty Images

Podaljšanje Bremerjeve pogodbe je bila že mesece prednostna naloga Kaira. Toda izboljšal je načrte Torina, potem ko je zavrnil prestopno ponudbo Newcastla. To je glede na Kurirska granata , ki tudi poročali o neuspešni ponudbi Srake v sredo.Newcastle se bo verjetno moral zdaj obrniti od Torina in Bremerja, da bi Howeju ponudil novega centralnega branilca v januarskem prestopnem roku. Ampak Toon so še vedno navdušeni nad Diegom Carlosom , WHO 90 min Opomba Sevilla se boji, da bi ta mesec izgubila proti srakam.